Een kaart voor elke straat

 

Energie bedrijven

Bekijk het het overzicht van bijna energie leveranciers uit Nederland.

Resultaten klanttevredenheid onderzoek

Eigenhuis heeft een klanttevredenheid onderzoek uitgevoerd onder haar leden. De resultaten zijn online gepubliceerd. Hierbij kwalificeerden Greenchoice en United Consumers zich als beste.

Deze pagina heeft nog geen mogelijkheid om prijzen te vergelijken van de diverse energie bedrijven. Om te komen tot een goede keuze van uw energieleverancier kunt u het beste terecht bij een vergelijk site voor stroom bedrijven.

Goedkoopste Energie Bedrijf

De diverse aanbieders hanteren tarieven voor laagverbruik, midden verbruik en hoogverbruik. Volgens het Nibud gelden de volgende definities:

  1. Laagverbruik - Bijvoorbeeld een flat met een eenpersoons huishouden.
  2. Midden verbruik - Bijvoorbeeld een hoekwoning met een driepersoons huishouden
  3. Hoog verbruik - Bijvoorbeeld een vrijstaande woning met een vijfpersoonshuishouden.

Wilt u weten welke energie aanbieder voor u het beste aanbod heeft, vraag dan het gratis rapport aan via zitikgoedofniet.nl

Oxxio

Energieleverancier Oxxio levert 100% Groene Energie. Voordelige tarieven voor groene stroom en gas. Bespaar Direct op uw energieverbruik en energiekosten.

Eon

Uit onderzoek van de Consumentenbond naar de nieuwe tarieven van de grootste zeven energieleveranciers blijkt opnieuw dat E.ON een voordelige keuze is..

Nuon

Nuon is de leverancier van energie van 2,8 miljoen klanten in Nederland.

Essent

Essent levert Stroom en Gas en advies om energie te besparen. Profiteer ook van onze slimme producten en diensten voor een lagere jaarafrekening.

Energie direct

Energiedirect.nl is de grootste online energieleverancier van Nederland. Doordat onze klanten eenvoudig online hun energiezaken regelen, besparen ze kosten en dat zie je terug in lage tarieven voor groene stroom en gas.

Nederland Energie

Tanken wordt duurder. Vliegen wordt duurder. Alles wordt duurder. Behalve uw energierekening. Zet nu uw tarief voor 3 of 5 jaar vast.